Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

Opsætning af filt og tapet

Professionel opsætning af alle former for tapet og filt. Vi sikrer dig et flot resultat uden synlige samlinger eller overgange!

Kontakt os og få et godt tilbud

Filt og tapet

Filt og tapet er noget, som alle selv kan sætte op, men det kan være svært at opnå et flot resultat, hvis man ikke har erfaring med det. Det er nemlig meget tydeligt, hvis filtet eller tapetet ikke er sat helt lige op, da man i så fald vil kunne se tydelige samlinger eller overgange mellem de forskellige baner.

Har du brug for professionel hjælp til at sætte filt eller tapet op i din bolig eller din virksomhed, så hjælper vi dig gerne. Vi er et malerfirma, der kan hjælpe med opsætning af alle former for filt og tapeter, og vi sikrer naturligvis altid, at du får et pænt resultat.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi har stor respekt for dit hjem

Når vi træder ind i private hjem, er vi meget opmærksomme på, hvilken kunde vi er ude hos, og vi får hurtigt en fornemmelse af, hvordan kunden ønsker, at vi skal agere. Nogle kunder er meget snakkesalige og udviser en interesse for vores arbejde, mens andre foretrækker, at de ikke ser mere til os end højst nødvendigt. Dette har vi stor respekt for, og vi sørger altid for at udvise en adfærd, så vi ikke kommer og overtager andres private hjem, mens arbejdet står på.

 

Fokus på klar, åben og ærlig kommunikation

Det absolut vigtigste for os er, at vores kunder bliver tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor lægger vi stor vægt på at have en klar, åben og ærlig kommunikation med vores kunder, hvor vi indledningsvist afdækker helt præcis, hvad det er, kunden har af ønsker og forventninger til resultatet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af tapet eller filt, skal du bare kontakte os på 40 41 99 85. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Derfor skal du vælge os

Vores dygtige ansatte dækker altid grundigt af og rydder pænt op efter sig selv, når arbejdet er færdigt.

Konkurrencedygtige priser

Vi lægger vægt på en god og ærlig dialog med vores kunder. Det er afgørende for, at vi sammen finder den bedste løsning.

Kvalitetsgaranti

Vi løser alt indendørs og udendørs malerarbejde i høj kvalitet. Hos os er du garanteret et flot resultat, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Mandag - Fredag07:00 - 17:00

Lørdag - SøndagLukket