Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

Restaurering og maling af træværk

Vi istandsætter, restaurerer og maler træværk. Lad os give træværket nyt liv og forlænge holdbarheden!

Kontakt os og få et godt tilbud

Restaurering af gammelt træværk

Trænger husets træfacade til at blive malet, eller har du andet træværk, der trænger til at blive sat i stand? Hos Malerfirmaet Gitte Schlage kan vi udføre alt udendørs malerarbejde, herunder også restaurering af gammelt træværk. På den måde slipper du for at skulle betale for nyt træværk, og samtidig får du et flot resultat, der kan holde i lang tid.

Vi kan blandt andet male husets facade, hvis facadens farve trænger til at blive opfrisket, eller hvis du kunne tænke dig at skifte farven på facaden.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Fokus på fleksibilitet og den gode dialog

Vi arbejder både for private kunder og virksomheder, og vi er meget fleksible i forhold til, hvornår vi skal komme og udføre den pågældende opgave. Vi arbejder for eksempel gerne hen over weekender og helligdage, hvis der er behov for det, så vi sikrer en tilfreds kunde. Tilfredse kunder er det, vi lever af, og vi sætter en stor ære i altid at overholde vores aftaler.

Det er desuden meget vigtigt for os, at vi starter med at have en ærlig og åben dialog med vores kunder, og det gælder særligt i opstartsfasen, hvor det er altafgørende, at vi får en forståelse af, hvad det er, kunden ønsker. Sammen finder vi efterfølgende frem til den bedste løsning, og det gælder uanset, om du skal have malet alt træværket på din grund, eller om du skal have malet en enkelt væg indenfor.

 

Giv det gamle træværk nyt liv

Skal det gamle træværk sættes i stand, skal du bare ringe til os på 40 41 99 85. Vi hjælper dig med at give dit gamle træværk nyt liv, og vi udarbejder naturligvis et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget du kan forvente, at arbejdet kommer til at koste dig.

Derfor skal du vælge os

Vores dygtige ansatte dækker altid grundigt af og rydder pænt op efter sig selv, når arbejdet er færdigt.

Konkurrencedygtige priser

Vi lægger vægt på en god og ærlig dialog med vores kunder. Det er afgørende for, at vi sammen finder den bedste løsning.

Kvalitetsgaranti

Vi løser alt indendørs og udendørs malerarbejde i høj kvalitet. Hos os er du garanteret et flot resultat, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Mandag - Fredag07:00 - 17:00

Lørdag - SøndagLukket