Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

Maling af lofter og vægge

Alle former for indvendigt malerarbejde udføres i høj kvalitet. Vi er et fleksibelt og professionelt malerfirma med tårnhøj kundetilfredshed.

Kontakt os og få et godt tilbud

Lofter og vægge

Trænger din boligs lofter og vægge til at blive malet, men har du ikke tid, lyst eller overskud til at gøre det selv? Så lad os hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med professionelt malerarbejde, og vi er meget fleksible i forhold til, hvornår vi skal komme og male for dig.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi klarer dit indvendige malerarbejde

Vi kan blandt andet udføre alle opgaver i forbindelse med opsætning af filt og tapeter, og vi sikrer naturligvis, at resultatet bliver helt perfekt. Derudover kan vi også tilbyde indfarvede spartelvægge, også kendt som sandspartel, hvis du ønsker at prøve noget andet end traditionelle, malede vægge.

Til sandspartel anvender vi en særlig spartelteknik, som gør det muligt at indfarve sandspartelmasse i en ønsket farve. På den måde kan du få en spartlet væg i lige netop den farve, som du ønsker.

Vi har udviser stor respekt, når vi træder ind i private hjem. Vi ved, at dit hjem er alt andet end en arbejdsplads, og derfor gør vi meget ud af at udvise en adfærd, så du ikke føler, at vi kommer og overtager dit hjem i forbindelse med malerarbejdet.

 

Sammen finder vi den bedste løsning

Det er vigtigt for os at have en god og ærlig dialog med vores kunder, da det har altafgørende betydning for, at vi sammen kan finde den bedste løsning til lige netop dine ønsker og behov. Det giver desuden de bedste muligheder for, at du i sidste ende bliver tilfreds med det endelige resultat.

 

Skal vi hjælpe dig med dit malerarbejde?

Vi hører gerne fra dig på 40 41 99 85, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvis vi skal udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Derfor skal du vælge os

Vores dygtige ansatte dækker altid grundigt af og rydder pænt op efter sig selv, når arbejdet er færdigt.

Konkurrencedygtige priser

Vi lægger vægt på en god og ærlig dialog med vores kunder. Det er afgørende for, at vi sammen finder den bedste løsning.

Kvalitetsgaranti

Vi løser alt indendørs og udendørs malerarbejde i høj kvalitet. Hos os er du garanteret et flot resultat, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Mandag - Fredag07:00 - 17:00

Lørdag - SøndagLukket