Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

Om os

Vi er et fleksibelt og professionelt malerfirma med tårnhøj kundetilfredshed.

Kontakt os og få et godt tilbud

Om os

Malerfirmaet Gitte Schlage står til rådighed for både private kunder og erhvervskunder, som har brug for at få udført grundigt og professionelt malerarbejde. Vi er en lille og fleksibel virksomhed, hvor antallet af ansatte og lærlinge svinger mellem 6 og 10, alt efter hvilke opgaver vi er i gang med.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kvalitetsarbejde og fleksibilitet i fokus

Skal lejligheden eller huset renoveres fra kælder til kvist, eller skal du have udført en mindre opgave? Uanset opgavens størrelse er vi altid behjælpelige.

Vi lægger stor vægt på altid at udføre kvalitetsarbejde, uanset hvilken opgave vi skal udføre. Det er vigtigt for os at have tilfredse kunder, og derfor sørger vi også altid for at overholde alle de aftaler, vi indgår med kunderne. Derudover er vi et fleksibelt firma, der arbejder, når der er behov for det. Vi arbejder for eksempel næsten hver lørdag, og vi kan også arbejde hen over hele weekender og helligdage, hvis det er det, der er behov for.

Vi arbejder ofte sammen med andre håndværkere på større projektet, og der er det altafgørende, at vi når de deadlines, der er sat for os, så de andre faggrupper kan komme til og udføre deres opgaver. I den forbindelse gør vi selvfølgelig det der kræves, for at vi kommer i mål med opgaven til tiden, så der ikke opstår forsinkelser på grund af os.

 

Den gode kundeoplevelse

Vi er meget opmærksomme på vores kunder, og vi fornemmer hurtigt, hvem der bor i huset, og hvad det er for en type kunde, vi er ude hos, når vi træder ind i private hjem. Vi møder vores kunder, der hvor de er, og vi lægger stor vægt på ikke at give kunderne en følelse af, at vi kommer og overtager deres hjem. Vi yder en service for dem, og vi har stor respekt for, at de lukker os ind i deres private hjem.

 

Kontakt vores firma

Har du nogle spørgsmål til vores virksomhed, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan løse lige netop din opgave, hører vi gerne fra dig på telefon 40 41 99 85. Så finder vi sammen frem til den rette løsning for dig til den rette pris.

Derfor skal du vælge os

Vores dygtige ansatte dækker altid grundigt af og rydder pænt op efter sig selv, når arbejdet er færdigt.

Konkurrencedygtige priser

Vi lægger vægt på en god og ærlig dialog med vores kunder. Det er afgørende for, at vi sammen finder den bedste løsning.

Kvalitetsgaranti

Vi løser alt indendørs og udendørs malerarbejde i høj kvalitet. Hos os er du garanteret et flot resultat, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Mandag - Fredag07:00 - 17:00

Lørdag - SøndagLukket