Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

Kvalitetsmaler Gitte Schlage

Hos malerfirmaet Gitte Schlage i Kolding, får du malerarbejde i topklasse!. Vi maler både inde og ude, laver epoxygulve og tapeserer med filt, glasvæv og tapet.

Kontakt os og få et godt tilbud

Malerfirmaet Gitte Schlage
Tlf: 40 41 99 85
E-mail: malerfirmaet@schlage.dk

Åbningstid på telefonen:
Alle hverdage: 07:00 – 17:00

Malerfirmaet Gitte Schlage

Skal du bruge et erfarent malerfirma til at hjælpe dig med dit malerarbejde, så stiller vi gerne vores ekspertise og kompetencer til rådighed. Vi har mange års erfaring inden for både indvendigt og udvendigt malerarbejde, som vi udfører for både private og erhvervskunder. Skal vi også hjælpe dig?

Vi er et mindre malerfirma på mellem 6 og 10 ansatte, og vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde i højeste kvalitet. Derudover overholder vi altid vores aftaler, ligesom vi også er meget fleksible. Vi arbejder for eksempel gerne om lørdagen eller i hele weekender, hvis det er det, som den enkelte kunde har behov for, eller hvis det er det, der skal til for, at vi kan nå at løse opgaven til den aftalte tid. 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre mere om vores virksomhed eller for at indhente et uforpligtende tilbud på en konkret opgave.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Mandag - Fredag07:00 - 17:00

Lørdag - SøndagLukket