Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

Slidstærke epoxygulve

Gulvmaling med epoxy giver et solidt gulv med en flot og holdbar finish. Vi har stor erfaring med epoxygulve og sikrer dig et flot resultat.

Kontakt os og få et godt tilbud

Gulvmaling med epoxy

Det er blevet meget moderne at have epoxygulve i sin private bolig eller virksomhed. Det skyldes blandt andet, at man får et meget slidstærkt gulv, som kan holde til store mængder slitage, og samtidig får man et gulv med en rigtig flot glans og i en valgfri farve.

Hvis du er en af de mange danskere, der ønsker et få malet gulvet i boligen eller virksomheden med epoxy, så kommer vi gerne og udfører opgaven. Vi har mange års erfaring med epoxymaling af gulve, og vi kan tilbyde forskellige løsninger alt afhængigt af, hvilket behov du har.

Vi anvender for eksempel både et- og tokomponenter i forskellige glanstrin. Du kan for eksempel vælge glans 40 eller glans 85, og du kan vælge lige netop den farve, som passer ind i resten af boligen, eller som giver boligen kant.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Fleksible arbejdstider

Vi er meget fleksible i forbindelse med vores arbejdstider. Skal du for eksempel have malet gulvet i din virksomhed, kan vi sikre, at det er til mindst mulig gene for dig og dit personale ved at male gulvet i weekenden, mens der ikke er personale på arbejdspladsen.

Det samme gør sig gældende for privatpersoner, så skal I for eksempel på ferie, og vil I gerne have lavet gulvet, mens I er væk, så kan vi også finde ud af det.

Det vigtigste for os er, at vores kunder bliver tilfredse med det arbejde, vi udfører. Vi er selv meget kvalitetsbevidste, og vi gør meget ud af at sikre, at vores arbejde altid bliver udført korrekt.

 

Vi finder den rette løsning sammen

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få lavet et flot og slidstærkt gulv i epoxy, så er du velkommen til at kontakte os på 40 41 99 85. Sammen finder vi den rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Derfor skal du vælge os

Vores dygtige ansatte dækker altid grundigt af og rydder pænt op efter sig selv, når arbejdet er færdigt.

Konkurrencedygtige priser

Vi lægger vægt på en god og ærlig dialog med vores kunder. Det er afgørende for, at vi sammen finder den bedste løsning.

Kvalitetsgaranti

Vi løser alt indendørs og udendørs malerarbejde i høj kvalitet. Hos os er du garanteret et flot resultat, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Mandag - Fredag07:00 - 17:00

Lørdag - SøndagLukket